DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

Bizim Üniversite ekibi tarafından düzenlenen Dünya Kadınlar Günü programı, 7 Mart 2014 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Balkan Müzik ve Gösteri Sanatları Topluluğu Halk Oyunları Ekiplerinin gösterileri izlendi.

Açılış konuşmasını Bizim Üniversite Proje ekibi Başkanı Av. Şule YÖRÜK’ün yaptığı programda, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Derya DEMİRBAĞ KABAYEL, Genel Sekreter Erengül ÖZDEMİR, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğretim Görevlisi Saadet ELMAS, Avukat Emine ÇETİN ve Doç Dr. Yeşim FAZLIOĞLU günün anlam ve önemine yönelik birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından etkinlikler kapsamında düzenlenen “Kadın Zenginliktir” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren adaylara ödülleri verilirken; “İçimizdeki Kahramanlar”a da plaketleri verildi.

Hüznün ve sevincin bir arada yaşandığı dakikalar fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirildi.

Bu içerik 07.03.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1050 kez okundu.