EL SANATLARI VE RESİM SERGİSİ

Bizim Üniversite hasta ve hasta yakınlarının tedavi sürecinde olduğu gibi yaşam sevinçlerinin artması için de destek veriyor.

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Çocuk ve Yetişkin Onkoloji Servisleri hasta ve hasta yakınları ile Edirne Halk Eğitim Merkezi’nin birlikte hazırladıkları El Sanatları ve Resim Sergi açılışı 09 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Sergi açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Özdemir, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Derya Demirbağ Kabayel, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ile Genel Sekreterimiz ve daire başkanlarının yanı sıra akademik ve idari personel katıldı.

Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Derya Demirbağ Kabayel, hastanede uzun süredir yatan hastaların zamanlarını daha iyi değerlendirebilmek için bu sergiyi planladıklarını ve dört ay gibi bir sürenin sonucunda serginin meydana geldiğini belirtti.

Sergide eser ve eser sahipleri ile tek tek ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük ''Hastalarımız için moral çok önemli. Bu amansız hastalıkla mücadele ederken de ortaya böyle güzel eserler koyabiliyorlar.'' diyerek serginin açılışında tıbbın bütün imkanlarını hastaları için seferber eden Tıp Fakültesinin değerli hocalarına ve sergi için desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezine de teşekkür etti.

Sergi açılışını Çocuk Onkoloji hastaları ile gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük sergide yer alan eserleri de inceledi.

Ek Resimler
Bu içerik 09.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 551 kez okundu.