KADIN ZENGİNLİKTİR KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI

T.C.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

KADIN ZENGİNLİKTİR KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KONU : “Kadın Zenginliktir” konulu kompozisyon yarışması.

AMAÇ: 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın olmak olgusuna dair özgün düşünceler ortaya koymak.

KATILIM VE YARIŞMA ŞARTLARI:

1. 18 yaşını doldurmuş tüm bayanlara açıktır.

2. Yarışmacılar yarışmaya en çok bir eserle katılabilirler.
3. Yarışmaya gönderilecek olan eserlerin daha önce herhangi bir yarışmaya gönderilmemiş/ katılmamış, yayınlanmamış olması gerekmektedir.
4.  Eserler, A4 sayfa boyutunda, 12 punto, Times New Roman karakteri ile 1 sayfayı geçmeyecek şekilde hazırlanarak 2 nüsha halinde kapalı zarfla ve rumuzla elden veya posta yoluyla teslim edilecektir. (Yarışmacılar yarışmaya iki zarf ile katılacaklardır.  Eserin içerisinde bulanacağı zarfın üzerine sadece ‘Rumuz’ yazılacak, diğer zarfa ise Rumuz ile birlikte ‘İletişim Bilgileri’ ibaresi eklenecektir. İletişim bilgilerinin olduğu zarfta yarışmacının adı, soyadı, yaşı, eğitim gördüğü ya da çalıştığı bölüm, ulaşılabilecek telefon numaraları ve adresi açık olarak yazılmalıdır.)

5. Yarışmaya gönderilecek metinler düz yazı şeklinde olmalıdır.

6. Eserler özgün olmalı, başka bir eserden kopya olmamalıdır.

7. Yarışmaya katılmak üzere Üniversitemize gönderilen metinler geri verilmeyecek ve metin sahibi hiçbir hak iddia edemeyecektir.

8. Yarışmada dereceye giren ve girmeyen eserlerin tüm hakları Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne ait olacaktır.
9. Dereceye girenlere ödülleri Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından verilecektir.
10. Dereceye giren eserlere verilecek ödüller, 10 Mart 2014 tarihine kadar alınmadığı takdirde yarışmacılar tarafından herhangi bir hak talep edilemeyecektir.
11. Yarışmaya katılanlar, yukarıdaki şartların tamamını kabul etmiş sayılırlar.

ÖDÜLLER  :

Birinci:  Tablet Bilgisayar

İkinci:    Fotoğraf Makinesi

Üçüncü: Fotoğraf Makinesi

SEÇİCİ KURUL:

Prof.Dr. Recep DUYMAZ

Doç.Dr. Yüksel TOPALOĞLU

Doç.Dr. Derya DEMİRBAĞ KABAYEL

Yrd.Doç.Dr. Ridade ÖZTÜRK

Av. Emine ÇETİN

BAŞVURU :

BAŞVURU ADRESİ: Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterlik Balkan Yerleşkesi Edirne

SON TESLİM TARİHİ: 03 Mart 2014

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI:Sonuçlar 06 Mart 2014 www.trakya.edu.tr adresimizden öğrenilebilecektir.

ÖDÜLLERİN VERİLME YERİ VE ZAMANI: Ödüller, 07 Mart 2014 tarihinde13:30’da Balkan Kongre Merkezinde düzenlenecek törende verilecektir.

Bu içerik 19.02.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1996 kez okundu.