KADINLAR MATİNESİ VE GALA YEMEĞİ

Kadınlar Matinesinde doyasıya eğlendik

Bizim Üniversite ekibinin 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle organize ettiği etkinliklerin son gününde “Kadınlar Matinesi” ve “Gala Yemeği” düzenlendi.

Üniversitemiz Meriç Sosyal Tesisleri’nin sıcak ortamında saat 11.00’de başlayan matinede Trakya Üniversitesi Hemşireleri Folklor Ekibi’nin gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Ardından Doç. Dr. Yeşim FAZLIOĞLU’nun yönetiminde “Yetenek Biziz” ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğretim Görevlisi Saadet ELMAS’ın yönetiminde “Sandalye” yarışmaları yapıldı. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda “Yemek” yarışmasında dereceye giren adaylar tespit edildi. Yarışmacılara ödüllerini Proje ekibi Başkanımız Av. Şule YÖRÜK, Neşe PİŞKİN, Adalet DUYMAZ ve Dr. Nurşen UZUN verdi.

Duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı programda, yemek yarışmasına katılan tüm yiyecekler misafirlere ikram edildi.

Gala Yemeğine Yoğun Katılım

8 Mart akşamı Üniversitemiz Meriç Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe katılım oldukça yoğundu.

Ayşe ve Gizem KARAGÖZ’ün müzikleri eşliğinde yemek yiyen misafirlerimiz, Emre PROMET ile eğlenceli vakit geçirdi.

Keyifli anlar yaşayan hanımlar, gecenin sonunda hediye çekilişi sonucu kazandıkları hediyeleriyle evlerine döndü.

Bu içerik 10.03.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1865 kez okundu.