"KADINLIK BİZDE KALSIN' TİYATRO GÖSTERİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Trakya Üniversitesi Bizim Üniversite Ekibi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı tiyatro gösterisi 05 Mart 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde sahnelendi.

Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte,  Trakya Üniversitesi Balkan Müzik ve Gösteri Sanatları Topluluğu Halk Dansları Ekibi’nin sergilediği, İzmir Yöresi Efe oyunu, Aşuk ile Maşuk, Kuzey Kafkas Halk Oyunu, Tekirdağ Yöresi Halk oyunu folklor gösterileri izleyicilerden tam not aldı.

Dans ekibinin ardından sahne alan Trakya Üniversitesi Balkan Müzik ve Gösteri Sanatları Topluluğu’nun Tiyatro Ekibi, “Kadınlık Bizde Kalsın” adlı tiyatro gösterisini sahneledi. Tiyatro gösterisinde; kadının, geçmişten günümüze hayatımızdaki rolü ve önemine değinilerek kadına yönelik şiddete karşı toplumsal mesajlar verildi.

Bu içerik 05.03.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 516 kez okundu.