'HÜZNÜN COŞKUSU' İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Trakya Üniversitesi Bizim Üniversite Ekibi tarafından 08 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Hüznün Coşkusu” adlı tiyatro gösterisi 07 Mart 2016 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde sahnelendi.

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Balkan Müzik ve Gösteri Sanatları Topluluğu Sahne Meydan Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen oyuna Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği oyunun ilk kısmında; kadının, geçmişten günümüze hayatımızdaki rolü ve önemine değinilerek kadına yönelik şiddete karşı toplumsal mesajlar verildi. Oyunun ikinci bölümde kadına şiddetin iş, aile ve toplumsal hayat içerisinde farklı varyasyonları yaratıcı sessiz tiyatro performansları ile sergilendi.

Bu içerik 07.03.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 355 kez okundu.