BİZİM ÜNİVERSİTE PROJE EKİBİNİN DE BİR AĞACI OLDU

Hayat Ağacım Projesi kapsamında Balkan Arboretumu’nda 09 Mart 2016 tarihinde ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Yener Yörük,  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Pişkin ve Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Dekanlar, akademisyenler, idari personel, İlimizden ilköğretim öğrencileri ve öğretmenleri ile öğrencilerimiz katıldı.

Rektörümüz etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmasında, Balkan Arboretumunun gelişen yüzüne dikkat çekerek projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Proje kapsamında Balkan Arboretumunda Lüleburgaz, Keşan ve Edirne Orman Fidanlık Bölge Müdürlüklerinden temin edilen 900’ e yakın adet ağaç temin edildiğini söyleyen Rektörümüz, bu ağaçlarının çoğunun dikiminin tamamlandığını söyledi. Rektörümüz Üniversitemizin çevreci Üniversite misyonuna uygun olarak  “Biz de üniversite olarak 1 Ocak itibariyle EBY sistemimiz ile her gün 403.663 sayfa kağıdı ve yaklaşık 50 tane ağacı kurtarmaktayız” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar ve Bizim Üniversite Proje Ekibi de ağaç dikimini gerçekleştirdi.
Bu içerik 09.03.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 727 kez okundu.