DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Av. Şule YÖRÜK başkanlığındaki Bizim Üniversite ekibi tarafından düzenlenen Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri, 4 Mart 2014 tarihinde yoğun katılımla başladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman PİŞKİN, Prof. Dr. Recep DUYMAZ ve Prof. Dr. Hüseyin SARIOĞLU’nun katıldığı Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Rölyef, Hat, Resim ve Tezhip Sergisi’nin açılışını Av. Şule YÖRÜK, Neşe PİŞKİN, Adalet DUYMAZ ve Genel Sekreter Erengül ÖZDEMİR yaptı.

Balkan Kongre Merkezi’nde açılışı yapılan serginin ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonunda Prof. Dr. Meryem KORAY tarafından  “Kadın ve Yerel Yönetimler” konulu konferans verildi. Programda, Balkan Oda Orkestrası tarafından verilen konser izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Bu içerik 04.03.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1189 kez okundu.