EDİRNE KADIN PLATFORMU’NDA “KADIN” KONUŞULDU

Dünya Kadınlar Günü etkiliklerimiz çerçevesinde 5 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Edirne Kadın Platformu’nda “Kadın” konuşuldu.

Bizim Üniversite Ekip Başkanımız Av. Şule YÖRÜK’ün açılış konuşmasını yaptığı platformda, Üniversitemiz Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği, Türk Kadınlar Birliği, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu, Edirne Kadın Merkezleri Danışma Derneği, Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Keşan Bahçeköy Kadınları Dayanışma Derneği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Edirne Barosu Kadın Aile ve Çocuk Komisyonu Başkanlığı ile Cumhuriyet Kadınları Derneği temsilcileri konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Trakya Teknopark Kuluçka Merkezi “Yumurta Çatladı” proje yarışması ikincisi olan Kılavuz Grubunun sunumu izlendi.

Platform, dilek ve önerilerin paylaşılması ile son buldu.

Bu içerik 06.03.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 796 kez okundu.